22.09.2013  

Toppbilde

Fantastisk tur til Arjeplog

Helgen 19. – 22. september deltok mange av oss samlet på Lyktan hotell i Arjeplog til fellesskapsdager. Over 60 stk fra distriktet opplevde noen fantastiske dager sammen.

bilde

Det var Eilif Kaspersen og kona Turid som stod som initiativtakere til turen og en stor takk til dem.

bilde

Steinar stod for under visningen og han underviste om at det bare er Guds ord som kan skape noe i våre liv. Lørdag var det flere som deltok med sang og vitnesbyrd. Vi opplevde sterke samvær der mange ble berørt. Flere gav uttrykk for at forkynnelsen gikk på dypet i deres liv.

bilde

Søndag var det felleskapsgudstjeneste med pinsemenigheten i Arjeplog, der noen fra både Norge og Sverige delte ut nattverden. Familiekoret sang.

bilde

OneWay var fast husorkester sammen med Kay Nerheim på piano hele helgen

bilde

Lørdag kveld var det festaften der også lattermusklene fikk kjørt seg. Trude var i slag og tok tak i dette med leirlivet. Vi var jo liksom på leir, og poengene kom tett.

Artikler Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp! Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter Team fra Ungdom i oppdrag Israel - landet Gud gav Fred gjennom alt

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Menighetsbibelskolen Misjon