25.05.2013  

Toppbilde
Fra venstre: Andreas Jakobsen (11), Isac Antonsen (16), Tobias Høssung (13), Victor Antonsen (17) og Bjørn Henrik Slotten (13)

Misjonsgave fra ungdommen

«Vi hadde lyst til å hjelpe de som ikke har noe å spille på» sier guttene i OneWay. «Vi er heldige som kan spille og synge med egne instrumenter, men ikke alle er så heldige som oss». De bestemte de seg derfor for å gjøre noe med det.

bilde

Under årets pinsestevne på Betania hadde de egen stand hvor de solgte håndlaget såpe. Stevnedeltakerne åpnet det både hjerte og lommeboka da de hørte dem fortelle om prosjektet sitt. I fattige land er det stor mangel på instrumenter. Mange ungdommer har lyst til å spille og lovsynge Jesus, men de har ingenting å spille på. Vi har det så godt i Norge. Når vi hadde lyst til å begynne å spille hjalp både foreldrene våre og menigheten oss med instrumenter. Slik er det ikke alle som har det sier de.

Støtter Jan Honningdals prosjekt

Det er nå over et år siden Jan Honningdal var her i menigheten og fortalte om at han ønsket å «fylle hele jorden med lovsang». Han reiser for Ungdom i oppdrag og har sett det store behovet for instrumenter mange steder i verden. Vi husker hvordan dette gjorde inntrykk på oss og vi har hatt lyst til å gjøre noe med det, forteller de.

bilde

OneWay startet opp for litt over et år siden og de har utviklet seg veldig. De er til stor berikelse for menigheten. De brenner for Jesus og ønsker å bruke sangen og musikken til å opphøye ham. (bilde: OneWay synger og vitner i Filadelfia Bodø en søndag)

Artikler Bruk tiden din rett Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp! Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter Team fra Ungdom i oppdrag Israel - landet Gud gav

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon