25.02.2013  

Toppbilde

Et stykke Brasil i Norge

Stadig flere brasilianere finner veien til menigheten. En av de viktigste faktorene for dette er den omsorg denne gruppen viser for hverandre. Før møte søndag var det middag og fellesskap i kjellerstua.

De som kommer til Norge har ikke bare ulik kirkelig bakgrunn, men også ulike grunner for å komme til Norge. Noen har kommet som arbeidsinnvandrere, mens andre har giftet seg med nordmenn. Brasil er et populært ferieland for nordmenn og det er mange som har funnet lykken her. Det er også et faktum at det finnes mange havarerte ekteskap blant denne gruppen. Årsaken til dette kan være flere ting. Det er likevel ikke til å komme bort i fra kulturforskjeller og vold i ekteskapet er to faktorer som ofte kommer frem.

bilde

Brasilianere er eksemplariske i måten de stiller opp for hverandre. Både hjem og hjerter er åpne når noen trenger dem. Dette er nestekjærlighet i praksis og det går ikke lang tid før de åndelige spørsmålene blir et samtaleemne.

Søndag talte Gilmar i menigheten, tolket av Elisabeth. I salen var det mange landsmenn som satt lydhøre. Han pekte på at Jesus ønsker å ha en fortrolig og intimt relasjon til oss. I ettermøtet søkte mange frem og viser at Jesus får gjøre sitt verk i den enkelte.

Artikler Starter opp med Torsdagstreff! Sterke møter preget «Bønn for Salten» Bodhild ny kasserer og regnskapsfører Menighetens nye storlederskap Store og små sang julen inn Fullt hus under årets julebord Ny Bibel-app for barn Arvinger til Guds rike! - La oss besøke Jesus i fengselet! Starter norskkurs i menigheten

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon