29.10.2012  

Toppbilde

Sterkt og inspirerende møte

Søndag hadde vi et sterkt og inspirerende møte, der Arne Nymoen talte. Han hadde med seg kona Oddrun og to andre ektepar fra Bykirka. Det ble et innholdsrikt møte, med drama sang og vitnesbyrd.

bilde

Først i møtet deltok Connect med et dramastykke de hadde laget selv. Det handlet om mobbing, og de minnet oss alle om «at det du vil at andre skal gjøre for deg, må du gjøre mot dem»

bilde

Etterpå sang de. Ledet an av Oneway; «Om du er litt spesiell, så er du bra allikavel. (…)ingen er skapt helt like, men alle har stor verdi.

bilde

Arne talte ut fra 1Joh 4:17: «For slik som han er, slik er også vi i denne verden». Han pekte på at vi er verdifull for Gud, uansett alder eller evner. «Gud kaller ikke de kvalifiserte, men han kvalifiserer de han kaller» sa han blant annet.

Ekteparet Maria og Kenneth Børtveit, sammen med Charles Findahl ledet i lovsang i avslutningen. Maria vitnet ut i fra Samle 139 om en omsorgsfull Gud som både kjenner oss og elsker oss. Det mange søkte frem for å bli bedt for.

Artikler Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp! Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter Team fra Ungdom i oppdrag Israel - landet Gud gav Fred gjennom alt

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Menighetsbibelskolen Misjon