18.09.2012  

Toppbilde

Kjempeflott start på Menighetsbibelskolen

Det var fullt i klasserommet under første kveld på Menighetsbibelskolen. Steinar Slotten var veldig fornøyd når hele 35 stykker møtte opp for å lære mer om Guds ord. Denne høsten har nemlig menigheten satt fokus på Bibelen.

På timeplanen stod «Innføring i Det gamle testamentet (GT)». Steinar hadde laget en historisk oversikt over hele GT, hvor alle bøkene var plassert inn i en tidslinje. Når man studerer Guds ord på denne måten åpner det seg perspektiver som vi ikke så lett får med oss i vanlige taler, påpekte Steinar. Han viste hvordan ulike bøker henger sammen og skaper et bredere og større bilde.

Tema denne kvelden perioden etter eksilet, der Esra og Nehemja, samt profetene Haggai og Sakarja forteller samme historie. Vi så også at både profetene Jesaja og Jeremia profeterte om denne tiden. Sammen leste vi fra disse bøkene, samtidig som Steinar fylte ut historien. Det ble en kjempeflott start på høstens kurs.

Artikler Store og små sang julen inn Fullt hus under årets julebord Ny Bibel-app for barn Arvinger til Guds rike! - La oss besøke Jesus i fengselet! Starter norskkurs i menigheten Bryllupsfest etter 28 år! Husgruppene - tettere på hverdagen Årets Tentroelever En duft av Himmelen!

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon