13.08.2012  

Toppbilde

Flott å se at menigheten er i vekst

Else og Arild Knedal bor nå i Brumunddal, men har tidligere tilhørt menigheten. Søndag deltok de på møte og de gledet seg over å se at menigheten utvikler seg. «Det er så fint å se at yngre mennesker kommer og blir med i menigheten» sier Else.

bilde

Det er nå snart 30 år siden Else kom nordover som evangelist. Her traff hun Arild og siden den gang har de reist rundt som evangelister. Søndag gledet de oss med sin sang. Flere av de eldre i menigheten kjenner de godt fra før, og det ble et gledelig gjensyn.

bilde

«Det var veldig godt å komme tilbake hit å oppleve den positive optimismen og gløden som preget møte. Man kjenner det åndelige «løftet» og det er så godt å merke. Det er så fint å se at også yngre mennesker kommer og blir med. Vi gleder oss stort over den fremgangen som nå er i menigheten. Vi har bedt om dette i alle år» sier Else etter møtet.

Artikler Sang julen inn Å, jul med din glede! Bruk tiden din rett Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp! Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon