29.06.2012  

Toppbilde

Sommerhilsen fra Sør-Afrika

Vi fikk lyst til å sende dere en liten hilsen og ønske dere alle en god sommer. Håper dere får ei god tid hvor dere kan samle krefter til høsten, og en lang og krevende vinter.

Her nede sitter vi nesten og hakker tenner, da det er på det kaldeste og mørkeste for oss nå. Men vinteren her nede er jo like kort som sommeren er for dere, så vi bør jo ikke klage. Skolene fikk vinterferie nå og det er deilig med 3 uker fri.

Tirsdag starter barne- og ungdomsuka vår, med flere bibeltimer for barna og de unge avdelt hver dag, pluss kveldsmøte for hele menigheten. Vi håper på godt oppmøte, og at det ikke blir så veldig kaldt Vi har jo ikke noe som helst oppvarming i lokalene våre.

Vi har også et tragisk dødsfall hvor ei av menighetens ungdommer døde brått. Vi har allerede hatt flere møter der i hjemmet, som skikken er og vi har også våkenattsmøte kvelden før begravelsen.

Ellers har vi det bra. Vi har ved Guds nåde fått være friske. Vi har nettopp hatt et flott møte med mye folk, hvor Guds Ånd arbeidet i blant oss. Flere var fremme og avla brennende vitnesbyrd om hva Gud gjør i deres liv. Guds tale var sterk iblant oss. Det var også veldig mange barn og unge til stede, og det er godt og se at nye folk søker menigheten. En av våre egne unge har vært ute ei uke, i en annen menighet, og har hatt vekkelsesmøter der. Vi hører at Gud har arbeidet sterkt blant de unge der nede, så det er mye og glede seg over.

Takk til dere den enkelte av dere som kommer oss i hu innfor Nådens trone, og for alle som er med oss i offer og bonn. Må Gud velsigne dere rikelig tilbake. Ha det riktig godt, kjære venner.

Hjertelig hilsen fra Noomi og Ingebjørg.

Artikler Bruk tiden din rett Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp! Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter Team fra Ungdom i oppdrag Israel - landet Gud gav

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon