21.11.2011  

Toppbilde
Bilde: Haakon Martinsen

Gud er på gang her

«Jeg reiser over hele landet, i ulike menigheter og sammenhenger, og det jeg har opplevd her er sjeldent. Allerede på det første møte kjente jeg en åpenhet som overrasket meg» sier Haakon Martinsen. Han har akkurat avsluttet en ukes møteserie i menigheten.

«Jeg har opplevd at det er en forventning til Gud her, noe som ikke kommer helt av seg selv. Det er et resultat av bønn. Jeg kan merke at dette er en bedende menighet. Mens jeg står og forkynner første kvelden får jeg budskapet for neste møte. Det forteller meg at Guds ånd er virksom på en spesiell måte. Det har vært en sann fryd å være her, og jeg har ikke lyst til å reise sørover igjen», sier Haakon med et smil.

«Gud er på gang, og jeg er sikker på at Gud skal gjøre store ting på dette stedet. Når Herren kommer så er det ikke på grunn av menneskers styrke og dyktighet. Nei det er som han sa til profeten, «alene ved min Ånd» (jfr. Sak. 4.6) Når en menighet åpner seg slik for den Hellige Ånd som jeg har opplevd her, ja, da må det bare skje himmelske ting. Beviset på akkurat dette har vi sett, han har kronet møtene med sjelers frelse. Derfor håper jeg at jeg får anledning til å komme igjen til dere. Det har vært herlige møter og jeg ønsker dere Guds rike velsignelse i arbeidet videre» sier Haakon begeistret.

Artikler Store og små sang julen inn Fullt hus under årets julebord Ny Bibel-app for barn Arvinger til Guds rike! - La oss besøke Jesus i fengselet! Starter norskkurs i menigheten Bryllupsfest etter 28 år! Husgruppene - tettere på hverdagen Årets Tentroelever En duft av Himmelen!

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon