24.10.2011  

Toppbilde

Fargerikt og inspirerende!

Det er gledelig å se at stadig flere brasilianere søker til menigheten. Søndag var de med på å sette sitt preg på møte, med sang og vitnesbyrd. Dette var både fargerikt og inspirerende.

bilde

De sang om Guds godhet og kjærlighet til oss, og etterpå vitnet Gilmar om at vi må huske at Gud har gitt oss alt. I fortellingen om den bortkomne sønnen sa faren til sin eldste sønn; “alt mitt er ditt”. Gud ønsker derfor å hjelpe oss i hverdagen. Vi må bare be til ham om hjelp.

bilde

Bønnesvar!

Celja vitnet også om Guds trofasthet og om bønnesvar. Hun ble tidlig enke med to barn. Også før den tid var hun vel kjent med hva det vil si å ha lite. En dag hadde hun ikke mat i huset. “Jeg har lært at vi skal bære våre behov frem for Gud”, vitnet hun. “Jeg skulle lage mat til kl 12.00 og jeg hadde ingenting. Da ba jeg til Jesus og sa at han har lovt å være min forsørger. Kvart på tolv banker det på døra. Der stod en mann som sa: Kanskje du blir sint på meg nå, men jeg føler en så sterk lyst til å gi deg denne kassen. I kassen var alt jeg trengte, og kl 12.00 stod det mat på bordet. Gud er vår hjelper!”

Artikler Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp! Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter Team fra Ungdom i oppdrag Israel - landet Gud gav Fred gjennom alt

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Menighetsbibelskolen Misjon