13.06.2011  

Toppbilde

Pinsestevne med himmelsk lyd!

Et fullsatt Betania merket Åndens vingeslag i møtene. Finn-Arne Lauvås slo an himmeltonen, og som på pinsedag var ufrelste vitne til hva Jesus har gjort i menneskers liv. Det beste av alt var at også denne pinsedagen ble mennesker frelst!

bilde

Frelse og fornyelse

For menigheten var det inspirerende og veldig gledelig å se så mange tilreisende. Her var det folk blant annet fra Mo i Rana, Sørarnøya, Beiarn, Bodø og til og med fra Sørlandet. Det beste av alt, vi opplevde herlig samvær der Herren møtte sitt folk. Flere deltok med sang og vitnesbyrd. (Bilde: brødre Kaspersen, fra Sørarnøy)

bilde

Rik forkynnelse

Finn-Arne har en rik Kristussentrert forkynnelse som løfter mennesker ut av seg selv og plasser de i det fullbakte verket som Jesus gjorde for oss på Golgata. To unge mennesker søkte frelse under møtene, og det var flere ufrelste til stede. Menigheten opplever en spennende tid og det var veldig godt å oppleve at Herren stadfester sitt ord med sjelers frelse.

bilde

Finn-Arne med røtter på Fauske

Det var både gledelig og svært overraskende for Finn-Arne og møte en slekting her i menigheten. Det viste seg at Harald Bjørknes var hans tremenning. Finn-Arne er oppvokst i Mo i Rana, men hans mor var fra kommunen her.

Vi takker Finn-Arne og alle de tilreisende for at de kom og gjorde denne dagen til en festreise.

Artikler Fullt hus under årets julebord Ny Bibel-app for barn Arvinger til Guds rike! - La oss besøke Jesus i fengselet! Starter norskkurs i menigheten Bryllupsfest etter 28 år! Husgruppene - tettere på hverdagen Årets Tentroelever En duft av Himmelen! Alle kan tale i tunger

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon