12.12.2010  

Årets julebord

Årets julebord ble en kveld fylt med god mat og mange festlige innslag. Kvelden ble ledet av pastor Steinar og sammen med han var det mange som deltok og gjorde kvelden til en festkveld.

bilde

Gode historier hører med, og Tormod og Bjørn Henrik trimmet lattermusklene våre.

bilde

Det var musikalske innslag hvor Isac spilte piano og Håkon spilte et stykke på klarinett for oss.

bilde

Ungdommen sang også et par julesanger.

bilde

Elisabeth Sandøy deklarerte diktet "Vintergatan". Hun imponerte oss alle med en flott innlevelse og sin gode hukommelse. Det lange diktet ble fremført uten at hun så ned i manuskriptet en gang. Imponerende!

bilde

Solfrid koste seg, og det gjorde vi andre også. Steinar hadde manipulert bilder av ulike personer i menigheten. Her var to personer blitt til ett. Når bildene kom på storskjermen var det et muntert syn og ikke alle var like lette å gjette på. Kvelden ble avsluttet med en liten andakt av Steinar. Nå er det bare å se fremover til neste år.

Artikler Sang julen inn Å, jul med din glede! Bruk tiden din rett Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp! Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon