21.10.2010 | av Steinar Slotten  

Takk for en flott artikkel om fortjenestemedalje!

"Hvis du noensinne vil ha flere på lista over fortjenestemedalje, har jeg Reidun Høyland, søndagsskolelærer i Sion pinsemenighet på Vanse", skriver Maj-Britt til meg i en mail. "Takket være henne var jeg søndagsskolelærer i over 25 år".

Hun var også en stille kvinne, men hadde oss juniorene hver søndag. Jeg husker hennes bibel som hun hadde slik kjærlighet til. Hun virket så glad og levende når hun bladde i den og fortalte for oss. Det var ikke mye plansjer og bilder jeg husker, men jeg husker hennes blaing i bibelen.

Da jeg var 13 år, spurte hun om jeg ville være en medarbeider og hjelpe henne. Jeg ble jo veldig stolt, og jeg husker første søndagsskoleandakten jeg hadde fra en traktat. Da hadde jeg tegnet og fortalte om hjertet som kunne bli født på nytt. Heller ikke hennes ord husker jeg, men jeg husker hennes anerkjennende smil og blikk.

Takket være henne var jeg søndagsskolelærer i over 25 år, både i Bodø og på Fauske. Ønsket om å gi barna samme gode opplevelser rundt bibelen ble lagt ned i meg tidlig.

Reidun er en av de lederne som fikk preget meg mest i min oppvekst.

Maj-Britt

Artikler Fred gjennom alt Fantastisk barneleir! Torsdagstreffet Ahok fikk brev fra oss Familien Paul ønsket velkommen Takk for innsatsen! Starter opp med Torsdagstreff! Sterke møter preget «Bønn for Salten» Bodhild ny kasserer og regnskapsfører Menighetens nye storlederskap

Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon