21.10.2010 | av Steinar Slotten  

Takk for en flott artikkel om fortjenestemedalje!

"Hvis du noensinne vil ha flere på lista over fortjenestemedalje, har jeg Reidun Høyland, søndagsskolelærer i Sion pinsemenighet på Vanse", skriver Maj-Britt til meg i en mail. "Takket være henne var jeg søndagsskolelærer i over 25 år".

Hun var også en stille kvinne, men hadde oss juniorene hver søndag. Jeg husker hennes bibel som hun hadde slik kjærlighet til. Hun virket så glad og levende når hun bladde i den og fortalte for oss. Det var ikke mye plansjer og bilder jeg husker, men jeg husker hennes blaing i bibelen.

Da jeg var 13 år, spurte hun om jeg ville være en medarbeider og hjelpe henne. Jeg ble jo veldig stolt, og jeg husker første søndagsskoleandakten jeg hadde fra en traktat. Da hadde jeg tegnet og fortalte om hjertet som kunne bli født på nytt. Heller ikke hennes ord husker jeg, men jeg husker hennes anerkjennende smil og blikk.

Takket være henne var jeg søndagsskolelærer i over 25 år, både i Bodø og på Fauske. Ønsket om å gi barna samme gode opplevelser rundt bibelen ble lagt ned i meg tidlig.

Reidun er en av de lederne som fikk preget meg mest i min oppvekst.

Maj-Britt

Artikler Bruk tiden din rett Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp! Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter Team fra Ungdom i oppdrag Israel - landet Gud gav

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon