26.09.2010  

Ungdommene på Kick off!

Helgen 24. - 26. september dro Expect på leir til Jakobsbakken. Menigheten startet opp med ungdomsarbeid for tre uker siden og derfor var det veldig artig at vi ble så mange. Flere av de som var med hadde ikke vært på leir før, og de har heller ikke noen menighetsbakgrunn. Vi opplevde fine samlinger og mye moro!

bilde

Steinar var med som leirprest, men også Ann-Helen hadde en av samlingene. Steinar underviste ut fra Nikodemus møte med Jesus. Det var en lydhør og herlig gjeng som fulgte godt med.
bilde

Vi hadde også forskjellige akiviteter, blant annet luftgevær konkurranse. Den var det Bjørn Henrik som vant til "proffenes" store overraskelse.
bilde

Mat er viktig på leir, og her koser Simen og Victor seg med middagen. Simen (t.v) fylte 18 år på søndag! Gratulerer...
bilde

Lørdags kveld var det leirkveld. Her ser vi Ann-Helen som den store bukkene Bruse, mens Steinar er trollet. Ann-Helen skulle rappe sine replikker mens Steinar skulle rocke. Ellers var det sketsj, trylleshow og selskapsleker.
bilde

Det var en fornøyd gjeng som dro ned på søndag. Ekstra gledelig var det at nesten alle kom på møte søndag kveld. Nå gleder vi oss til å møtes igjen på Expect neste fredag :)

Artikler Bruk tiden din rett Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp! Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter Team fra Ungdom i oppdrag Israel - landet Gud gav

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon