06.09.2010  

Søndagsskolen er i gang!

Søndag 5. september startet Søndaggsskolen opp, og lærerinna var på plass. Tema denne gangen var "skapt i Guds bilde". Mens de voksne hørte pastoren tale fikk barna høre forkynnelse på sin egen måte, og her ble det action!

bildeLærinna (Torill) forklarer med iver og innlevelse hvordan Gud skapte menneske.bilde

Skapt i Guds bilde

Alle er vi skapt i Guds bilde, og alle er like perfekte for Gud. Og alle ligner vi litt på Gud, vi har alle litt av Gud i oss. På bilde ser vi Rebekkas "bilde".
bilde

I Bibelen fortelles det at Gud bad profeten Jeremias om å gå til pottemakerens hus. Han ville vise han noe... der jobbet pottemakeren med leiren. Barna fikk også prøve å lage noe. Her er Lars Kristian i gang med å lage noe fint.
bilde

Tobias laget en gris. Slettes ikke verst!

bilde

Vi fikk også besøk av to tryllekunstnere (Bjørn Henrik og Tobias). De imponerte alle med sine ferdigheter. Du skal ikke se bort i fra at de dukker opp igjen.

Artikler Sang julen inn Å, jul med din glede! Bruk tiden din rett Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp! Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon