03.03.2010 | av Steinar Slotten  

Til Israel for å hjelpe til

7. mars reiser Bodhild B. Aase til Israel for å hjelpe Gro Wenske ved Sjømannskirka i Haifa.

bilde

"Under Gro Wenskes besøk nylig fikk jeg vite at hun ikke hadde noen til hjelpe seg på huset før i mai. Ettersom jeg hadde anledning kjente jeg fred for å reise ned å hjelpe til. Det er mange turister og israelsvenner som kommer til sjømannskirka og de skal ha rene senger og tilbud om frokost, middag og kveldsmat" – sier Bodhild.

- Så dette blir vel ikke akkurat noen ferie?

"Nei, selv om jeg sikkert får litt fri så drar jeg ned for å jobbe. Jeg har kjærlighet til landet og til Guds folk så det blir kjekt å være der. Jeg var på besøk hos Gro Wenske for ett år siden, så jeg kjenner til stedet fra før."

Bodhild skal være borte helt til 14. mai, så det blir et savn for oss her på Fauske. Men samtidig er vi takknemlig for at det finnes de som har et slikt tjenersinn som Bodhild. Gud velsigne deg, vi vil stå med deg i bønn og vi skal be om at ditt opphold skal bli til rik velsignelse.

Artikler Fullt hus under årets julebord Ny Bibel-app for barn Arvinger til Guds rike! - La oss besøke Jesus i fengselet! Starter norskkurs i menigheten Bryllupsfest etter 28 år! Husgruppene - tettere på hverdagen Årets Tentroelever En duft av Himmelen! Alle kan tale i tunger

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon