06.05.2018  

Toppbilde

Flott avslutning for årets konfirmanter

Lørdag 5. mai var Betania fullsatt av feststemte mennesker som ville være med å feire; Linnea Olaison Noresjø, Maria Jakobsen, Einar Johan Esaiassen og Elias Nikolai Lagård Simonsen. Det ble en flott avslutning med mye sang, presentasjon av Tentroelevene, tale av Bjørn Henrik og selvfølgelig fest sammen men familie og venner.

bilde

Pastor Steinar, som ledet selve avslutningshøytiden, presenterte årets kull og sa at han var stolt over å stå sammen med disse flotte ungdommene på en slik dag. Sammen presenterte de noe av det de hadde gått igjennom på samlingene siden i høst.

bilde

Bjørn Henrik Slotten talte om at det er mange stemmer som vil påvirke vårt liv og våre liv. Av alle viktige ting er det viktigst at vi hører Guds stemme. I Ordsp 6:21-22 står det hva vi bør gjøre med Guds ord: Bind dem alltid til ditt hjerte, knytt dem om halsen! Når du går, skal de lede deg, når du ligger, skal de verne deg, og når du våkner, skal de tale til deg.

Slide background
Det var mye flott sang. Her er det Veronica som synger
Slide background
OneWay
Slide background
Husbandet
Slide background
Forbønn
Slide background
Gratulerer med dagen Einar
Slide background
Gratulerer med dagen Linnea
Slide background
Gratulerer med dagen Maria
Slide background
Gratulerer med dagen Elias
Artikler Sang julen inn Å, jul med din glede! Bruk tiden din rett Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp! Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon