25.01.2018  

Toppbilde

Bodhild ny kasserer og regnskapsfører

Fra nyttårsskiftet overtok Bodhild Bugge Aase som kasserer og regnskapsfører etter Berit Wårheim. Berit, som har holdt på med regnskap både på jobb og i fritid, er takknemlig for at Bodhild er villig til å overta. Jeg tar dette som en utfordring og gleder meg til å lære, sier Bodhild. Jeg har alltid likt å holde på med tall og synes dette er spennende.

Bodhild har vært lærer i 37 år og var også styreleder for Nordlys, den kristne grunnskolen, i mange år. Hun er samfunnsengasjert og ikke minst aktivt med i menigheten. Menigheten er en stor og viktig del av livet mitt, forteller Bodhild, derfor er jeg glad for å kunne bidra. Siden i høst har hun gått i lære hos Berit. Jeg skjønner mer nå hvilken formidabel jobb Berit har gjort, og jeg håper at jeg skal klare å følge opp alt. Jeg blir jo fortsatt her om det skulle være noe, skyter Berit inn, noe Bodhild er veldig glad og takknemlig for.

Regnskapet har vokst veldig de siste årene, forklarer Berit. På 90-tallet var det ikke så krevende å være kasserer, men de siste årene har det kommet nye regnskapsprogram, og alt skjer på data. Det er så mye nytt hele tiden, så jeg kjenner at det skal bli godt å slippe dette ansvaret nå.

Menigheten er heldig som har så dyktige folk som er villig til å ta slike oppgaver på seg. Å være kasserer og føre regnskapet er på mange måter en usynlig jobb; en jobb som ikke merkes, når den fungerer. Den krever nøyaktighet og oppfølging. Derfor vil vi takke Berit for den store innsatsen hun har gjort. Under hennes tid har regnskapet blitt flyttet over på en heldigital plattform. Jeg er egentlig ikke noe datakyndig, så det har vært veldig mye å sette seg inn i, sier Berit. - Hun har derimot klart det med glans!

Lykke til Bodhild, vi heier på deg!

Artikler Sang julen inn Å, jul med din glede! Bruk tiden din rett Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp! Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon