20.10.2017  

Toppbilde

Starter norskkurs i menigheten

Jeg ønsker å hjelpe de som sliter med å lære norsk, fortalte Greta Holmstrøm søndag kveld. Det er så mange som har så mye fint å dele, men som ikke greier å uttrykke seg på norsk. Jeg har lyst til å hjelpe de slik at de kan få bruke sine gaver og evner i menigheten, og i samfunnet ellers også.

Greta har vært norsklærer i mange år og har også tidligere hatt undervisning for innvandrere. «Nå har vi fått så mange nye landsmenn i menigheten at vi må gjøre noe med dette» forklarer Greta. Jeg satt på et møte og hørte hvordan en slet med å finne ord på norsk. Jeg skjønte at han hadde så mye fint å si, men at han ikke fant ord. Da talte Gud til meg, Greta dette kan du hjelpe ham med.

Nå har vi startet opp og vi samles en kveld i uka. De som kommer er så glade og takknemlige for å kunne lære, og jeg synes det er kjempegøy sier Greta. Jeg er også glad for at jeg ikke blir helt alene om dette, Eva Haglund vil også hjelpe til.

Artikler For et bønnesvar! Det er en fremtid for deg Nær Gud Sang julen inn Å, jul med din glede! Bruk tiden din rett Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp!

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Menighetsbibelskolen Misjon