01.10.2017  

Toppbilde

Bryllupsfest etter 28 år!

Det ble en minneverdig dag da Janet og Joseph Paul bekreftet sitt ekteskapsløfte lørdag 30. september. Omkranset av sine 7 barn fikk de til slutt feire kirkebryllup

I Liberia er det vanlig at det er foreldrene som setter opp en ekteskapspakt, forklarer Joseph videre. Mannens foreldre forhandler med kvinnens foreldre om hvor mye han skal betale i medgift. Når foreldrene er enige spør de om kvinnen aksepterer frieriet, og dersom hun svarer ja tar kvinnens foreldre henne med til mannens hus. Her holder de fest for brudeparet.

bilde

Vi følte at det viktigste ved et ekteskap manglet, å få stå foran Guds ansikt og love hverandre troskap. Guds velsignelse er mye viktigere enn den mennesker kan gi, forklarer de. Janet og Joseph er fra Liberia, men de måtte flykte fra sitt hjemland i 2003. De har 7 barn sammen, og da de måtte flykte var Janet på vei med nr. 6. For 4 år siden fikk de minstemann, som er den enste som er født i Norge.

bilde

Vi er så takknemlige for at vi nå har funnet en menighet her på Fauske, forteller de. Datteren Rut (17) har allerede gått i menigheten en tid, og i mai døpte hun seg. Det var hun som fikk foreldrene med på møte.

Mamma Janet forteller at hun har vært veldig skeptisk til norske menigheter. Jeg har vært så usikker på om de holdt seg til Guds ord, men da jeg kom hit kjente jeg Guds nærvær og kraft, forteller hun.

Artikler Takk for innsatsen! Starter opp med Torsdagstreff! Sterke møter preget «Bønn for Salten» Bodhild ny kasserer og regnskapsfører Menighetens nye storlederskap Store og små sang julen inn Fullt hus under årets julebord Ny Bibel-app for barn Arvinger til Guds rike! - La oss besøke Jesus i fengselet!

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon