28.05.2017  

Toppbilde

Mamma tok imot Jesus

Jeg kan ikke helt tro at det er sant, sier Bjørn, etter at hans mor tok imot Jesus søndag. Det var veldig fint å være på møte, forteller Gerd. Fin musikk, tale og alt, men det som har gjort størst inntrykk på meg er den forandringen jeg har sett hos Bjørn. Jeg har jo lest mitt fadervår, men nå kan jeg si at jeg er frelst.

bilde

Jeg har bedt hver dag for familien min, og spesielt for min mor. Jeg ble så glad når hun ville bli med meg på møte i dag. Likevel ble det et lite sjokk da hun ville bli frelst, forteller Bjørn.

Helt siden vi begynte med bønnemøter hver morgen (mandag – fredag) har Bjørn hatt sin faste plass ved plattforma. Der har han bøyd sine kne. Det har skjedd mye i hans eget liv siden han tok imot Jesus for snart to år siden.

Artikler Fullt hus under årets julebord Ny Bibel-app for barn Arvinger til Guds rike! - La oss besøke Jesus i fengselet! Starter norskkurs i menigheten Bryllupsfest etter 28 år! Husgruppene - tettere på hverdagen Årets Tentroelever En duft av Himmelen! Alle kan tale i tunger

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon