22.05.2017  

Toppbilde

Jeg fikk bønnesvar!

Under konferansen skjedde noe fantastisk. Jeg har lenge bedt om å få tale i tunger og at det skulle skje noe mer i mitt liv. Jeg gikk frem til forbønn og da fikk jeg bønnesvar. Tiden etter konferansen har vært veldig annerledes for meg, jeg har hatt en slik glede i hjerte. Jeg har fått lov til å vitne for de jeg har møtt i jobben min. Folk har blitt stille og kommet til meg etterpå. Jeg fikk be sammen med en den første uka.

Erling vitnet på møte om hva som hadde skjedd ham under «Fire in the North». Det var helt fantastisk og til stor velsignelse for meg personlig, fortalte han. Kenneth Elder sa til meg at det nå skulle komme et nytt kapittel i mitt liv. Jeg skulle få bla over til en ny side, og det føler er i ferd med å skje. Det har også vært en slik glede å ha folk til overnatting. Vi har blitt så velsignet, men vi ønsker mer og vil bare takke for det vi har fått oppleve så langt.

Artikler Fullt hus under årets julebord Ny Bibel-app for barn Arvinger til Guds rike! - La oss besøke Jesus i fengselet! Starter norskkurs i menigheten Bryllupsfest etter 28 år! Husgruppene - tettere på hverdagen Årets Tentroelever En duft av Himmelen! Alle kan tale i tunger

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon