22.05.2017  

Toppbilde

Jeg fikk bønnesvar!

Under konferansen skjedde noe fantastisk. Jeg har lenge bedt om å få tale i tunger og at det skulle skje noe mer i mitt liv. Jeg gikk frem til forbønn og da fikk jeg bønnesvar. Tiden etter konferansen har vært veldig annerledes for meg, jeg har hatt en slik glede i hjerte. Jeg har fått lov til å vitne for de jeg har møtt i jobben min. Folk har blitt stille og kommet til meg etterpå. Jeg fikk be sammen med en den første uka.

Erling vitnet på møte om hva som hadde skjedd ham under «Fire in the North». Det var helt fantastisk og til stor velsignelse for meg personlig, fortalte han. Kenneth Elder sa til meg at det nå skulle komme et nytt kapittel i mitt liv. Jeg skulle få bla over til en ny side, og det føler er i ferd med å skje. Det har også vært en slik glede å ha folk til overnatting. Vi har blitt så velsignet, men vi ønsker mer og vil bare takke for det vi har fått oppleve så langt.

Artikler Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp! Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter Team fra Ungdom i oppdrag Israel - landet Gud gav Fred gjennom alt

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Menighetsbibelskolen Misjon