20.05.2017  

Toppbilde
Eva Wangen

Jeg har fått en slik glede …

Jeg ble jeg fylt med en slik glede at jeg følte jeg ble ny både innvendig og utvendig. Når jeg kom hjem fra møte måtte jeg gå på badet å se etter hva som har skjedd. Jeg var fortsatt like grå i håret, men jeg var ikke den samme innvendig. Denne gleden varer enda, jeg kjenner bare en slik glede og lykke, forteller Eva.

Sist søndag vitnet hun om hvordan Gud møtte henne under «Fire in the North». Det var så fantastisk å få oppleve det her, sier hun. Det var en slik fin atmosfære og flott lovsang og forkynnelse var det også. Men ble det ikke mye engelske tekster? Nei da, selv om jeg ikke forstod alt så var det godt likevel. Jeg skjønner jo hva det dreier seg om, og jeg kan jo prise Jesus likevel. Det var også så godt å få treffe folk i fra andre steder, det var til stor velsignelse for oss. Så vi må åpne hjemmene våre ellers går vi glipp av mye.

Artikler Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp! Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter Team fra Ungdom i oppdrag Israel - landet Gud gav Fred gjennom alt

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Menighetsbibelskolen Misjon