16.05.2017  

Toppbilde
Anny Palmer

Jeg fikk et nytt syn på lovsang

Under lovsangen kjente jeg Guds nærvær så sterkt. Det var lørdags morgen under konferansen (Fire in the North), og vi satt vi i bønn mens noen spilte og tilba Jesus på plattforma. Jeg fikk en slik fred inne i meg og plutselig skjønte jeg hva lovsang handler om, det ble bare helt nytt for meg. Lovsang bringer deg jo inn for Guds ansikt.

bilde

Før satt jeg ofte og tenkte; «Å, blir de ikke snart ferdig med å synge». Hva er vitsen med å si noen få ord om og om igjen? Det føltes bare slitsomt, men nå er det blitt motsatt! Det har virkelig vært en oppdagelse for meg at lovsang er å løfte sitt indre inn for Gud og da kjenner du plutselig atmosfæren av Gud. Å be er en viljessak, det er også lovsang. Du må ville åpne deg for Gud og det er vel det møtene handler om, at vi skal trå frem for Guds ansikt, og takke og tilbe ham.

bilde

Artikler Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp! Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter Team fra Ungdom i oppdrag Israel - landet Gud gav Fred gjennom alt

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Menighetsbibelskolen Misjon