25.03.2017  

Toppbilde

Misjonsgruppa – en sosial kveld med mening

En gang i måneden samles de i kjellerstua. «Vi har det veldig så trivelig i lag», forteller Inger. «Vi starter alltid med andakt og bønn. Dette er en sosial kveld med mening, ikke minst fordi vi alltid også samler inn en gave til misjonen».

Her kan vi dele forskjellige ting vi har opplevd eller har lest. Det kan være små stykker vi har funnet i blader eller bøker, sier Synøve. Alle tar med seg noe til kaffen og Inger kan fortelle at det ofte er et veldekket bord på disse kveldene. «Vi har så mye godt, at det overgår det meste av det som vi ellers har etter søndagsmøtene».

Tidligere kalte man gjerne slike samlinger for «Søstermisjonen», og det er dermed lange tradisjoner for slike samlinger. Det er store beløp som har blitt samlet inn til misjonen opp igjennom årene, av trofaste og flittige hender.

Artikler Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp! Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter Team fra Ungdom i oppdrag Israel - landet Gud gav Fred gjennom alt

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Menighetsbibelskolen Misjon