12.12.2016  

Toppbilde

Gi og du skal få!

Du kan gi en gave inntil 25 000 kr og trekke den direkte av på skatten, uten å være medlem. Menigheten driver et aktivt barne- og ungdomsarbeid og med din støtte kan vi få gjort enda mer. I 2016 ansatte vi egen barne- og ungdomsarbeider for å kunne skape et godt tilbud for barn og unge på Fauske.

Det eneste som kreves er at du gir oss dine opplysninger, slik at vi kan rapportere din gave inn til skattemyndighetene. Dette gjelder gaver som er gitt av skattepliktig inntekt, mellom 500 og 25 000 kr for 2016.

Du kan gi din gave til Konto: 4555.50.11400 og merke gaven «Skattefri gave». NB! Du må også gi oss opplysninger som gjør oss i stand til å kontakte deg, slik at vi får registrert gaven din. Lurer du på noe kan du bare ta kontakt med oss.

Husk at gaven må være gitt før 31. desember om du skal få fradrag i 2016.

Artikler Fred gjennom alt Fantastisk barneleir! Torsdagstreffet Ahok fikk brev fra oss Familien Paul ønsket velkommen Takk for innsatsen! Starter opp med Torsdagstreff! Sterke møter preget «Bønn for Salten» Bodhild ny kasserer og regnskapsfører Menighetens nye storlederskap

Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon