13.12.2009  

Julebord

Lørdag 12. desember hadde menigheten julebord med rekordstor deltakelse. Salen var full av festkledde og feststemte mennesker.

bilde

Det var bestilt julemiddag fra hotellet. Det ble en avslappet kveld, med mye moro, sang og hygge rundt bordene. Her var det bare å forsyne seg. På menyen stod ribbe med alt tilbehør.

bilde

Torill hadde skrevet sang for anledning, om livet på Betania. Ett av versene gikk slik; "Her på Betania vi har det kjempebra. Vi kjenner vi står sammen, og gjør som Jesus sa. Vi elske skal hverandre for han har elsket først, Da er det ikke om å gjøre å komme først"

bilde

Flere fortalte også vitser. Her er det Jørgen og Bjørn Henrik som er i farta.

bilde

Tre jenter fra Eritrea sang også.

Vår forstander, Steinar, avsluttet det hele med en andakt til ettertanke. Det var glade og tilfredse mennesker som gikk hjem fra Betania denne kvelden. Mange av disse hadde sjelden eller aldri vært på Betania før.

Artikler Torsdagstreffet Ahok fikk brev fra oss Familien Paul ønsket velkommen Takk for innsatsen! Starter opp med Torsdagstreff! Sterke møter preget «Bønn for Salten» Bodhild ny kasserer og regnskapsfører Menighetens nye storlederskap Store og små sang julen inn Fullt hus under årets julebord

Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon