14.11.2016  

Toppbilde

Pysjamasparty for Kidsclub!

Denne helgen har Kidsclub hatt pysjamasparty, med film, baking, lek og mye moro. De startet lørdags ettermiddag og avsluttet med å delta på formiddagsmøte. Barnekoret sang og noen av barna ba for møte og vitnet om hva Jesus hadde gjort for dem. Det var også flott å feire nattverd, alle generasjonene sammen.

bilde

Elin underviste om hvorfor vi feirer nattverd og hva det betyr for oss at Jesus var villig til dø for vår synd. Hun fortalte at vi har nattverd for å minnes og takke Jesus for at når vi tar i mot det han har gjort for oss får vi lov til å kalle oss Guds barn.

bilde

Jes 53,3-5: Foraktet var han og forlatt av mennesker, en smertenes mann, vel kjent med sykdom. Han var som en som folk skjuler sitt åsyn for, foraktet, og vi aktet ham for intet. Sannelig, våre sykdommer har han tatt på seg, og våre piner har han båret. Men vi aktet ham for plaget, slått av Gud og gjort elendig. Men han ble såret for våre overtredelser, knust for våre misgjerninger. Straffen lå på ham, for at vi skulle ha fred, og ved hans sår har vi fått legedom.

bilde

Joh1,12: Men alle dem som tok imot ham, dem gav han rett til å bli Guds barn, de som tror på hans navn.

Gilmar filkmet Barnekoret med mobilen og her får dere en smakebit :)

Artikler Alle kan tale i tunger Dåp og frelsesmøte Mamma tok imot Jesus Jeg hadde sett dette ansiktet før Jeg fikk bønnesvar! Jeg har fått en slik glede … Jeg fikk et nytt syn på lovsang Fantastisk helg! En ny og levende vei Kjærlighetsmåltid og nattverd

Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon