26.09.2016  

Toppbilde

For en fantastisk helg!

Vi fikk oppleve en fantastisk flott fellesskapshelg i Arjeplog, med rekordmange påmeldte. Hotellet var fullt og slik oppsummerte en av de nyfrelste denne helgen; «For en fantastisk helg. At dette kunne skje i Arjeplog. Flott atmosfære, hotell, frokost, lunsj og middag. Bibeltime, gudstjeneste, sang og festsamvær med lek og moro. For meg var dette utrolig bra og viktig. Så tusen takk!»

bilde

Steinar underviste ut fra 1Kor 15:1-6. Her kunngjør Paulus evangeliet om Jesus. Du kan høre siste del av denne undervisningen som PODCAST: Evangeliet - et seiersbudskap! .

Lørdag ettermiddag var det også vitnemøte hvor mange deltok, både med vitnebyrd og sang.

bilde

Søndag var det felles gudstjeneste med pingst-forsamlingen her i Arjeplog. Det er alltid godt å være sammen med menigheten her og ikke minst å kunne dele nattverd sammen.

bilde

En slik helg er ikke bare møter, men også god tid til fellesskap og samtale. Det var også satt av tid til fritid, noe mange brukte til å gå en tur på byen eller ut i naturen.

bilde

Lyktan hotell drives av menigheten og alle skrøt av maten og den gode atmosfæren. Lørdag kveld serverte de bløtkake og det falt naturlig nok i smak.

bilde

Lørdag kveld var det festkveld, med sketsjer, leker og trimming av lattermusklene. Denne karen (Trude) hadde også tatt turen over grensen og hadde observert mange ting i gangen denne helgen.

Så er det over for denne gang, men vi gleder oss allerede til neste år. Bare å sette av første helgen i september; 1. – 3. september 2017.

Artikler Sang julen inn Å, jul med din glede! Bruk tiden din rett Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp! Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon