19.09.2016  

Toppbilde

Jeg er en superhelt!

Denne gjengen spredte glede og begeistring søndag kveld. Elin har startet et barnekor, som øver etter Kidsclub på onsdagene. Med Jarle Waldemar som playback tok det helt av. De danset, sang og frydet seg på scenen.

bilde

Vi har det så gøy på øvelsene, fortalte Elin. De er så flinke til å synge og viser slik glede i sangen at det er bare helt fantastisk. Vi begynner å bli ganske mange, når alle kommer. Fortsatt sliter vi litt med stabiliteten og oppmøte kan variere mye fra gang til gang, men det blir stadig bedre forklarte Elin. Hun er ansatt som barnearbeider og har hovedansvaret for Kidsclub og barnekoret.

bilde

Kidsclub hver onsdag kl 17.30

På Kidsclub har vi andakt, men også forskjellige konkurranser og leker. Til slutt spiser vi kveldsmat sammen. Når Kidsclub er slutt øver barnekoret. Jarle Waldermars har laget mange fine videoer, med forskjellige tema og sanger som vi også bruker en del. (bilde er tatt med mobilkamera)

bilde

Det er så gøy å få være sammen med denne gjengen på og vi ber om at anda flere barn skal komme og være sammen med oss, fortalte Elin til en begeistret forsamling.

Artikler Alle kan tale i tunger Dåp og frelsesmøte Mamma tok imot Jesus Jeg hadde sett dette ansiktet før Jeg fikk bønnesvar! Jeg har fått en slik glede … Jeg fikk et nytt syn på lovsang Fantastisk helg! En ny og levende vei Kjærlighetsmåltid og nattverd

Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon