03.04.2016  

Toppbilde

Alpha-lørdag med festmiddag

Det er en herlig og inspirert gjeng som deltar på Alphakurset som menigheten arrangerer. Kurset går over 10 torsdagskvelder, men midt i kurset har vi en hel lørdag sammen med festmiddag. Tema for denne lørdagen var Den Hellige Ånd. Knut disket opp med lammesteik og da må det jo bli fest!

bilde

Steinar stod for undervisningen, og igjennom tre undervisningstimer fikk vi en grundig undervisning om hvem Den Hellige Ånd (DHÅ) er, hva han gjør og hvordan vi kan bli fylt og døpt i DHÅ. På bilder ser vi hvordan Steinar viser forskjellen på å bli fylt og døpt i DHÅ. Du kan bli fylt uten å bli døpt i DHÅ, men skal du oppleve at flaska skal bli omsluttet (ikledd) DHÅ må korken av og da blir du automatisk fylt av Ånden også.

bilde

Også denne gangen ble tid til samtale i gruppene. Dette er en viktig del av Alphakurset. Det var mange som gav uttrykk for at dette var et tema mange var takknemlig for å få undervisning om.

Artikler Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp! Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter Team fra Ungdom i oppdrag Israel - landet Gud gav Fred gjennom alt

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Menighetsbibelskolen Misjon