14.03.2016  

Toppbilde
Annie Schaug

Annie talte med profetisk kraft

Søndag talte Annie Schaug om at Herren ønsker at vi skal leve i det profetiske, og vi kjente at hun selv talte med profetisk kraft. «Gud ønsker at menigheten skal få et profetisk møte med Gud og leve i den profetiske salvelsen» i det hun talte rett inn i menighetens situasjon.

Dette er en menighet som ber mye, og Herren har vist med at han ønsker å gi dere en sterkere profetisk salvelse, sa Annie. Hun tok flere eksempler fra Guds ord om hvordan den profetiske ånd opererer. Vi ser det blant annet første gangen Jesus ble båret inn i tempelet. Her ble de møtt av to som levde i det profetiske, Simeon og Anna Fanuels datter. De begynte med en gang å tale profetisk. Kvinnen ved Sykars brønn opplevde at når hun kom inn under Jesu profetiske salvelse begynte hun å tale sant om sitt eget liv.

I ettermøte opplevde vi hvordan Gud talte til enkeltpersoner og til oss som menighet. Det ble et sterkt møte som satte spor etter seg.

Artikler Sang julen inn Å, jul med din glede! Bruk tiden din rett Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp! Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon