07.03.2016  

Toppbilde
Etter innsettelsen var det forbønn for hele familien

Gilmar Borges inn i menighetens ledelse

Søndag markerte menigheten at Gilmar (47) tiltrer som ny eldstebror i menigheten. Familien Borges er opprinnelig fra Brasil. «Jeg er så takknemlig får menigheten og jeg er oppriktig glad i dere» sa Gilmar under innsettelsen. «Jeg vil tjene dere av hele mitt hjerte og være her for dere».

bilde

De har bodd i Norge siden 2007 og tilhørt menigheten vår siden 2010. Gilmar har vært trofast i menigheten og vist et hyrdehjerte. Han har lys i Guds ord og vil tjene Jesus. «Jeg har tatt en bestemmelse, jeg vil si ja til alt jeg blir spurt om. Jeg vil gjøre meg selv tilgjengelig for Gud og for dere. Jeg er så glad i dag, for i Brasil var jeg med i ledelsen i menigheten og jeg har også vært med i plantet menighet. Men når jeg kom til Norge var det så vanskelig med språket. Det var ikke så lett å engasjere seg på samme måte, fortalte han. Men nå vil jeg være med, og jeg håper ikke dere ler av meg når jeg sier noe feil.

bilde

Det var eldsterådet som sammen med pastor Steinar fortok innsettelsen, med skriftlesning og forbønn.

Menigheten tok godt imot budskapet om at eldsterådet ønsket å innstille Gilmar til ny eldste. Han fikk spontan applaus den gang og flere ganger på søndag. Vi gleder oss over at det reises opp nye ledere i menigheten. Under innsettelsen ble det også lagt vekt på at en slik tjeneste berører ikke bare Gilmar, men hele familien. Derfor var det forbønn for den alle etter skriftlesningen og innsettelsen av Gilmar. Han er gift med Giani og sammen har de to barn, Alexsandre og Rebecca.

Artikler Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp! Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter Team fra Ungdom i oppdrag Israel - landet Gud gav Fred gjennom alt

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Menighetsbibelskolen Misjon