18.01.2016  

Toppbilde
Veronica Esaiassen blir døpt av pastor Steinar

Jeg vil bare si tusen takk!

«Jeg har bare lyst til å si tusen takk!» utbrøt Veronica før hun ble døpt. Betania er en fantastisk menighet, med en fantastisk pastor, sa hun. Søndag ble hun ikke bare døpt, men hun ble også ønsket velkommen til menigheten sammen med sine tre barn, Einar, Silje og Reidar.

Selv om jeg har trodd på Jesus hele livet er det først nå det siste året at jeg har gjort det på alvor, forteller Veronica. Det hele begynte med at jeg gikk på en smell og ble sykemeldt. Igjennom IA-ordningen var jeg så heldig å få jobbe litt på Nordlys skole. Det var bare så fantastisk, og det var igjennom skolen at jeg kom i kontakt med menigheten. Siden sommeren har hun og barna vært aktivt med i Familiekoret og på Connect. Hun forteller videre at ettersom tiden har godt trives vi bare mer og mer.

Veronica har en nydelig sangstemme og før hun ble døpt sang hun sangen; «Du vet vel om att du är värdefull». Jeg er ikke så flink med ord, da er det lettere for meg å synge, sier hun beskjedent. Du kan høre sangen her, akkompagnert av Kai Nerheim:

bilde

Vi gleder oss over at stadig flere finner veien til menigheten og søndag kunne vi glede oss over å se nye ansikter salen. Pastor Steinar ønsket Veronica og barna velkommen til menigheten og sa at de alle er en gave til menigheten.

Artikler Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp! Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter Team fra Ungdom i oppdrag Israel - landet Gud gav Fred gjennom alt

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Menighetsbibelskolen Misjon