20.12.2015  

Toppbilde

Førjulsfest for asylsøkere

Lørdag inviterte vi alle asylsøkerne som bor på Brygge hotell til førjulsfest. Rundt 40 gutter i alderen 14 – 17 år storkoste seg. Her var det god mat, leker og sang. De fikk forklart hvorfor vi feirer jul og om de norske juletradisjonene. Knut hadde laget koldtbord slik at de fikk smake på norsk tradisjonell julemat.

bilde

Mange gav uttrykk for at dette var det beste de hadde vært med om siden de kom til Norge. Det ble også et sterkt møte for mange av de som stelte i stand denne festen. Mange av den er barn og helt alene i et fremmed land. Da var det godt å se at smilet bredte seg i ansiktene. Spesielt stol-leken engasjerte.

Takk til alle dere som var med og stelte i stand. Det var også flott å oppleve at flere lokale bedrifter var villige til å sponse noe av maten som ble servert.

Artikler Fullt hus under årets julebord Ny Bibel-app for barn Arvinger til Guds rike! - La oss besøke Jesus i fengselet! Starter norskkurs i menigheten Bryllupsfest etter 28 år! Husgruppene - tettere på hverdagen Årets Tentroelever En duft av Himmelen! Alle kan tale i tunger

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon