20.12.2015  

Toppbilde

Førjulsfest for asylsøkere

Lørdag inviterte vi alle asylsøkerne som bor på Brygge hotell til førjulsfest. Rundt 40 gutter i alderen 14 – 17 år storkoste seg. Her var det god mat, leker og sang. De fikk forklart hvorfor vi feirer jul og om de norske juletradisjonene. Knut hadde laget koldtbord slik at de fikk smake på norsk tradisjonell julemat.

bilde

Mange gav uttrykk for at dette var det beste de hadde vært med om siden de kom til Norge. Det ble også et sterkt møte for mange av de som stelte i stand denne festen. Mange av den er barn og helt alene i et fremmed land. Da var det godt å se at smilet bredte seg i ansiktene. Spesielt stol-leken engasjerte.

Takk til alle dere som var med og stelte i stand. Det var også flott å oppleve at flere lokale bedrifter var villige til å sponse noe av maten som ble servert.

Artikler Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp! Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter Team fra Ungdom i oppdrag Israel - landet Gud gav Fred gjennom alt

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Menighetsbibelskolen Misjon