16.12.2015  

Toppbilde

En julehilsen til byens befolkning

I disse dager er det mange fra menigheten som går ut med en liten julehilsen fra menigheten til naboer og byens befolkning. Mange har vært i sving og bakt pepperkaker og pakket dem inn cellofanfolie, sammen med en hilsen som begynner slik; Betania ønsker deg og din familie en velsignet Julehøytid! Julens budskap er kjærlighet, og vi vil minne deg på at du er elsket av Jesus...

bilde

Initiativtaker til dette er Elin Slotten og det resulterte i juleverksted. «Det var så koselig å sitte sammen og lage pepperkaker, høre på julemusikk og samtidig vite at vi gjorde noe meningsfylt. Vi har laget mange hundre pepperkaker og nå deles de ut over hele Fauske» forteller hun.

Vi vet at julen er en tung tid for mange og da hadde vi lyst til å gi en påminning om at de er elsket. Som menighet ønsker vi å være en utstrakt hånd. Vi ønsker å invitere hver enkelt inn i vårt fellesskap og være tilgjengelig for forbønn og hjelp. Men først av alt ønsker vi bare at dette skal være et lite lysglimt av varme i mørketia.

bilde

Det er ikke alle som vet at Betania er et åpent, kristent felleskap. Alle er hjertelig velkommen på våre møter. Dette står også i vår lille hilsen, sier Elin. Her står det blant annet: «Du vil bli møtt med en kjærlig atmosfære, fokus på sang og musikk, og også sosialt samvær etter møtet».

Artikler Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp! Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter Team fra Ungdom i oppdrag Israel - landet Gud gav Fred gjennom alt

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Menighetsbibelskolen Misjon