30.11.2015  

Toppbilde

Jeg fikk hørselen tilbake

Trude Kvarsnes har i flere hatt sterkt nedsatt hørsel på venstre øre, men en kveld skjedde noe på et møte i Betania. «Jeg gikk frem til forbønn og Elin ba for meg. Hun holdt hendene over begge ørene mine og når hun slapp taket smalt det i venstre øre. Plutselig kunne jeg høre sangen og lyder som hadde vært borte» forteller Trude.

Til daglig er Trude allmennlærer på Nordlys skole og hun forteller at hørselen har hemmet henne i mange år. Jeg var til undersøkelse for et år siden og det viste seg at hørselen stadig ble verre. Jeg har blitt anbefalt høreapparat, men det har jeg syntes har vært vanskelig, forteller Trude. Jeg har lært meg å lese på leppene til de jeg har snakket med og det har stort sett gått bra. Verre har det vært når jeg har vært sammen med mye folk eller noen har stått bak meg. Å kunne høre igjen var bare helt fantastisk!

Helt siden denne kvelden for over tre uker siden har jeg hørt helt normalt, konstaterer Trude. I tillegg til nedsatt hørsel har jeg gått med en konstant smerte i øret, noe som også forsvant momentant den kvelden. Jeg har alltid visst at Jesus kan helbrede meg, men jeg er ikke så snar med å gå frem til forbønn. Men jeg er veldig glad for at jeg gjorde det denne kvelden, sier Trude, som takker Jesus for det underet hun har fått oppleve.

Artikler Fullt hus under årets julebord Ny Bibel-app for barn Arvinger til Guds rike! - La oss besøke Jesus i fengselet! Starter norskkurs i menigheten Bryllupsfest etter 28 år! Husgruppene - tettere på hverdagen Årets Tentroelever En duft av Himmelen! Alle kan tale i tunger

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon