19.10.2015  

Toppbilde

Tok imot Jesus i telefonen

En fredags ettermiddag i mai ringte telefonen til pastor Steinar. Det var Trond som ringte fra Drag, som ligger i Tysfjord kommune 15 mil nord for Fauske. Han hadde sittet og lest i Bibelen sammen med en venninne. Nå trengte han noen å snakke med. I løpet av denne telefonsamtalen tok både han og venninnen imot Jesus.

Siden den dagen har Trond holdt kontakten, selv om den store avstanden har gjort det vanskelig å komme til møtene på Fauske. Søndags kveld var han plass, og han synes det var så godt å være sammen med så mange kristne på en gang. "På Drag er det lite virksomhet. Her er det stort sett læstadianerne som samles, men det er ikke noe for meg", forteller han. Det var et godt møte i kveld og Gud talte til meg, sier han videre, rett til hjerte!

Ønsker å bli døpt

Helt siden jeg tok imot Jesus har jeg hatt lyst til å døpe meg, forklarer han videre. Når jeg leser i Bibelen ser jeg at de som tok imot Jesus ble døpt. Derfor vil også jeg bli døpt. Nå skal det skje! Neste gang Trond kommer til Fauske blir det dåp!

Artikler Fred gjennom alt Fantastisk barneleir! Torsdagstreffet Ahok fikk brev fra oss Familien Paul ønsket velkommen Takk for innsatsen! Starter opp med Torsdagstreff! Sterke møter preget «Bønn for Salten» Bodhild ny kasserer og regnskapsfører Menighetens nye storlederskap

Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon