21.06.2015  

Toppbilde

Para a glória de Deus– til Guds ære!

Søndag talte Gilmar Borges i møte og flere av våre brasilianske venner deltok med sang. Vi har mange brasilianere i menigheten og det er en stor velsignelse. Vi kjente hvordan Gud brukte dem, sammen med menighetsmusikken i møte.

Gilmar talte ut i fra Apg 27:24 der Gud sier til Paulus: «… Og se, Gud har gitt deg alle dem som seiler med deg, som gave». Paulus var til velsignelse for de han hadde rundt seg. De var i havsnød og mange kunne mistet livet denne natten, men Paulus bidro til deres redning. På samme måte har Gud kalt oss til å være en gave for de vi har rundt oss. På grunn av at vi kjenner Jesus kan de også få evig liv igjennom vårt vitnesbyrd.

bilde

Det er alltid godt å høre Menighetsmusikken synge.

bilde

Tormod ledet an og innledet med å minne om at Guds klokke teller ned til Jesu komme. Vi ser hvordan profetiene går i oppfyllelse. Han har også en meget god stemme og velsignet oss også med solosang.

Artikler Fullt hus under årets julebord Ny Bibel-app for barn Arvinger til Guds rike! - La oss besøke Jesus i fengselet! Starter norskkurs i menigheten Bryllupsfest etter 28 år! Husgruppene - tettere på hverdagen Årets Tentroelever En duft av Himmelen! Alle kan tale i tunger

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon