21.06.2015  

Toppbilde
Fotomontasje

En menighet som ikke ville dø!

Dette var tittelen da Steinar talte på 50+ stevne på Hedmarkstoppen i år. Med utgangspunkt i det som har skjedd her i menigheten de siste årene minnet han om at det var ikke alle som døde i ørkenen, den gang Moses førte folket ut av Egypt. Det var noen som ikke ville dø. Kaleb var 85 år, men han hadde fortsatt større drømmer enn minner! IBRA tok opp møtene og her gjengir vi hans tale med deres tillatelse.

I 2009 kom fam. Slotten til en menighet som lå langt nede og var på mange måter døende. Men den ville ikke dø, og Steinar forteller her hvorfor den reiste seg igjen. Det skjedde igjennom bønn og at drømmene for fremtiden var sterkere enn minnene. I dag er ikke menigheten et «museum» som forteller om alt som var. Nei, huset er fylt med mennesker i alle generasjoner. Kaleb var 85 år da han gjorde krav på høydedragene som han hadde sett 45 år tidligere. Dette budskapet grep forsamlingen som søkte Gud med nytt håp for fremtiden.

Artikler Fred gjennom alt Fantastisk barneleir! Torsdagstreffet Ahok fikk brev fra oss Familien Paul ønsket velkommen Takk for innsatsen! Starter opp med Torsdagstreff! Sterke møter preget «Bønn for Salten» Bodhild ny kasserer og regnskapsfører Menighetens nye storlederskap

Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon