16.05.2015  

Toppbilde

Fantastisk møte med vennene fra Arjeplog

Det ble en fantastisk kveld sammen med vennene fra pingtskyrkan i Arjeplog fredag kveld. De hadde hele møtet og fylte det med herlig sang og sterke vitnesbyrd. De driver et hotell og konferansesenter som vi har besøkt de siste to årene. Nå var det deres tur til å besøke oss.

bilde

Når vi har vært i Arjeplog har vi vært gjester på konferansesenteret og de har stort sett deltatt på søndagsdagens gudstjeneste. Denne kvelden fikk vi møte dem som menighet og det var en flott opplevelse. Som en av dem sa: «Jeg tror ikke vi er så forskjellig som forsamlinger. Jeg merker at vi holder på med mye av det samme». Og det kjente vi, for denne kvelden smeltet vi sammen og en kjente oss ett i Jesus Kristus.

bilde

Eva tok frem fire i forsamlingen som vitnet om sin frelsesopplevelse. To av dem hadde ingen tilknytning kristne miljøer i sin oppvekst, mens to av dem vokste opp i en kristen familie. Det var både sterke og inspirerende vitnesbyrd vi fikk lytte til.

bilde

Kaspar tok i mot Jesus!

Kaspar tilhørte ikke forsamlingen, men har blitt kjent med noen av de som går her. Han ble med på tur og det skulle bli et vendepunkt for ham. Etter møtet snakket pastor Steinar med ham og det endte med at han gav sitt liv til Jesus.

Artikler Starter opp med Torsdagstreff! Sterke møter preget «Bønn for Salten» Bodhild ny kasserer og regnskapsfører Menighetens nye storlederskap Store og små sang julen inn Fullt hus under årets julebord Ny Bibel-app for barn Arvinger til Guds rike! - La oss besøke Jesus i fengselet! Starter norskkurs i menigheten

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon