20.04.2015  

Toppbilde

Det var veldig godt å komme hit som ny

«Jeg opplevde det veldig sterkt og godt å komme hit til menigheten» sier Betty-Ann. Hun har et toårig engasjement ved UIN - Universitetet i Nordland, og har gått på Betania siden i fjor høst. Første gang jeg kom hit møtte jeg en mann i døra som håndhilste på meg og sa: «Jeg har ikke sett deg her før, er du ny her?». Det var veldig hyggelig, forteller hun. Jeg fikk sitte ned og bli berørt av Jesus, men også av det varme fellesskapet.

Søndag vitnet hun om dette og hun leste også fra Joh. 10; om Jesus som den gode hyrde. Her sier Jesus at han er porten inn til sauene. «En dør har to funksjoner. Vi kan åpne den opp og si, velkommen inn. Dere hadde en åpen dør for meg. Jeg hadde ikke behov for å bli kjent med Jesus, men jeg fant et åpent og inkluderende fellesskap.Det ble en positiv erfaring for meg, og det var veldig godt å komme hit. Ikke bare på møtene, men også i kafeen etter møtet» fortalte hun.

bilde

Men en port skal også beskytte og bevare, og skape trygghet for de som er innenfor. Detet synes jeg fungerer kjempegodt her, i alle fall opplever jeg det slik. Gud velsigne dere, og det finnes helt sikkert de som trenger denne åpne døra enda mer enn meg. At noen møter deg med åpenhet og inviterer deg inn.

Artikler Bruk tiden din rett Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp! Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter Team fra Ungdom i oppdrag Israel - landet Gud gav

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon